Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CGG-VBO: Cursus ‘Alcohol de baas’

19 juli 2018 |13:30 - 15:30

Cursus ‘Alcohol de baas’

Voor wie?
Een cursusaanbod voor volwassenen die vinden dat ze de greep op hun drankgebruik verliezen en hier terug controle over willen krijgen. Men wil minderen of stoppen met drinken, maar weet niet goed hoe dit aan te pakken.

Inhoud?
Naast een heleboel informatie over alcohol bespreken we in groep onder andere de voor- en nadelen van gebruik, staan we stil bij risicosituaties, analyseren we het eigen gebruik en gaan we op zoek naar alternatieven voor gebruik, etc. Meer uitleg over de inhoud van de cursus, werkwijze en kostprijs vindt u in bijlage.

Start?
Op donderdag 19 juli 2018 van 13u30-15u30 gaat er een volgende cursus van start*. Hieraan kunnen minimum 5 tot maximum 8 personen deelnemen. De cursus bestaat uit een reeks van 5 groepssessies op donderdagnamiddag (19/07, 26/07, 02/08, 09/08 en 16/08) en 2 individuele gespreken (één intakegesprek en één evaluatiegesprek). De kostprijs van het aanbod bedraagt 55 euro, maar indien er financiële moeilijkenheden zijn of de persoon in schuldbemiddeling zit, komt hij / zij in aanmerking voor het verminderd tarief (20 euro).

Indien u een cliënt of een patiënt begeleidt waarvan u vermoedt dat hij of zij wel een goede kandidaat is voor de groep, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen!

*mits voldoende deelnemers

Indien je geïnteresseerd bent in dit aanbod en hier graag meer wilt over weten, neem dan contact op met Joyce Borremans van CGG-VBO. Zij is regionale preventiewerker alcohol- en andere drugs en begeleidt de groep.

>> Bekijk hier de uitnodiging

Gegevens

Datum:
19 juli 2018
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

CGG VBO
Kapucijnenvoer 16
Leuven, 3000 België

Organisator

CGG VBO
Telefoon:
016 85 79 79
E-mail:
Website:
www.cgg-vbo.be

Deze gemeenschappelijke kalender kadert in het project ‘samen in beweging op één lijn’ dat mogelijk werd gemaakt door de provincie Vlaams-Brabant.

Sluit box

Vul a.u.b. jouw gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zal een link via mail ontvangen om jouw paswoord te wijzigen.