Eerstelijnszone Leuven Noord

 

 

Deze zone bestaat uit: Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Haacht, Rotselaar en Holsbeek.

Kick-off
De kick-off vond plaats op dinsdag 5 juni. Hier werd de uitleg gegeven over het veranderteam, het veranderforum, de zorgraad, de 5 vragen die beantwoord moeten worden,… (zie powerpoint).
Er werd gebrainstormd over de naam van de zone en er werd al gestart met het beantwoorden van de eerste vraag.

Werken met een veranderteam
De transitie van de huidige manier van werken in de eerste lijn naar een operationele eerstelijnszone zal in elke regio in gang gezet worden door een veranderteam. Dit veranderteam is een kleine groep die het voorbereidend werk doet (het dossier voor de erkenning van de eerstelijnszone voorbereiden, de veranderfora voorbereiden,…).
Het veranderforum is een grote groep (iedereen uit de zone is hier welkom) die de beslissingen neemt. De oproep naar kandidaten voor het veranderteam werd op de kick-off verspreid.
Het eerste veranderteam ging door op 26 juni 2018. Helena, onze transitiecoach, lichtte kort nog even de visie en volgende opdrachten toe. Op 3 september, 2 oktober en 23 oktoberzijn we opnieuw samengekomen.
We zijn ondertussen met tien enthousiaste personen. Wie nog wil aansluiten, kan contact opnemen met Melissa op melissa.vandersypen@selgoal.be of Saartje op sarah@khobra.be.

Agenda
Het veranderteam komt samen op de volgende momenten: 4 december en 8 januari van 19u30 tot 21u30

Het eerste veranderforum gaat door op donderdag 22 november van 20u tot 22u. De uitnodiging en meer informatie staat hier.

Meer weten?
Neem contact op met Melissa via melissa.vandersypen@selgoal.be of met Saartje via sarah@khobra.be.

Website
Sinds kort heeft deze eerstelijnszone een eigen website. Neem zeker eens een kijkje!

Sluit box

Vul a.u.b. jouw gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zal een link via mail ontvangen om jouw paswoord te wijzigen.