Eerstelijnszone Tienen-Landen

 

 

Deze zone bestaat uit: Landen, Tienen, Zoutleeuw, Hoegaarden, Boutersem, Glabbeek, Geetbets, Linter en Kortenaken.

Kick-off
De kick-off vond plaats op donderdag 17 mei. Er waren meer dan 80 aanwezigen.
Er werd kort stilgestaan bij de historiek van het ontstaan van SEL en LMN en de weg die ondertussen afgelegd is. Helena, de transitiecoach gaf meer uitleg bij het ruimere kader van de vorming van deze eerstelijnszone en de volgende stappen die nodig zijn naar een formele erkenning van de zone door de Vlaamse Regering (Integrale zorg, werken met een veranderteam, het veranderforum, de zorgraad, de 5 vragen die beantwoord moeten worden …).
Dr. Jeroen Vandenbrandt gaf toelichting bij het Chronic Care project ‘Verbonden in ZoHrg’ met aandacht voor de gelijkenissen en verschillen met de eerstelijnszone.
Ook deden we een oproep voor het veranderteam en was er ruimte om suggesties voor een nieuwe naam van de zone mee te geven.

Werken met een veranderteam
Er zijn momenteel 10 kandidaten voor het veranderteam. We zijn nog op zoek naar een enthousiaste medewerker(s) vanuit de lokale besturen.

Agenda
– Het veranderteam komt samen op dinsdag 18 december van 20u tot 22u.

Meer weten?
Neem contact op met Ilse Van De Putte via ilse.vandeputte@selgoal.be, met Margo via margo.lmntienenlanden@gmail.be of met Leen via leen.lmntienenlanden@gmail.be

Website
Sinds kort heeft deze eerstelijnszone een eigen website. Neem zeker eens een kijkje!

Sluit box

Vul a.u.b. jouw gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zal een link via mail ontvangen om jouw paswoord te wijzigen.