22 jun 2016

Import zelfstandige zorgberoepen sociale kaart

0 Reacties
socialekaart2

In samenwerking met provincie Vlaams-Brabant geeft SEL GOAL het startschot voor de import van gegevens van zelfstandige zorgverleners uit arrondissement Leuven in de sociale kaart. De sociale kaart maakt gebruik van het zogenaamde Platform Welzijn en Gezondheid. Deze unieke databank bundelt zowel de gegevens van zorgvoorzieningen in de Vlaamse provincies (beheer door de Vlaamse provincies) als de gegevens van zelfstandige zorgverstrekkers in Brussel en de Vlaamse rand rond Brussel (beheer door Huis voor Gezondheid). Het publiek kan de databank consulteren via zowel www.desocialekaart.be als www.zorgzoeker.be.

Wat is de meerwaarde van deze unieke databank?

  • Het Platform Welzijn en Gezondheid wordt gratis en zonder enig commercieel oogmerk aangeboden. De zoekopdrachten worden objectief ingevoerd en resultaten worden neutraal en volgens de wettelijke kaders gepresenteerd. De gegevens worden niet doorgegeven, tenzij hiervoor vooraf uitdrukkelijk de toestemming werd gegeven.
  • U blijft eigenaar van uw gegevens. Na import kunt u op elk ogenblik uw gegevens aanvullen, corrigeren of verwijderen.
  • Het Platform is geïntegreerd in de eHealth-omgeving. Dit garandeert de volledige veiligheid van de gegevens en het voldoen aan alle wettelijke voorwaarden inzake gegevensverzameling, verwerking en beveiliging.
Hoog tijd dus dat ook de gegevens van zelfstandige zorgverleners uit arrondissement Leuven een plaats krijgen in deze online databank.
Wel, eindelijk is het zover. Vanaf heden is het mogelijk om als huisarts, thuisverpleegkundige, apotheker en kinesitherapeut uw professionele gegevens als zelfstandig zorgverlener te laten importeren in www.desocialekaart.beAlle zorgverleners op één plek terugvinden? Met uw inbreng is het mogelijk.
Wat moet u hier voor doen?
  • Ga naar de website van de sociale kaart
  • Klik op de link ‘Registreren’ om het registratieformulier in te vullen.
    Hier worden enkel gegevens gevraagd die nodig zijn om jouw profiel te kunnen koppelen aan extra functionaliteiten. Jouw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Om te kunnen registreren dien je uitdrukkelijk akkoord te gaan met onze gebruiksvoorwaarden. Lees hier meer over het privacybeleid.
    Na het registreren ontvang je jouw wachtwoord per e-mail. Inloggen kan daarna met je e-mailadres en het bijhorende wachtwoord via ‘mijn profiel’ in de linkernavigatie.
  • Na het gehele registratieproces kan u uw organisatie en/of persoon toevoegen. Klik hier voor de handleiding.

Na import kunt u op elk ogenblik uw gegevens aanvullen, corrigeren of verwijderen. Dit kan u zelfstandig doen via de website www.desocialekaart.be, maar u kunt ook gewoon een mailtje sturen naar socialekaart@selgoal.be. SEL GOAL staat in voor het beheer van de gegevens van zelfstandige zorgverleners binnen arrondissement Leuven

Uw vragen of opmerkingen over de zorgverleners binnen het arrondissement Leuven kan u steeds sturen naar socialekaart@selgoal.be.

Op deze pagina kan je verschillende handleidingen downloaden. Kom regelmatig eens terug om na te gaan of er aanvullingen zijn.

Een samenvatting over de sociale kaart kan je lezen in deze handige brochure.

Aarzel niet om ons te contacteren!

 

[begin]
Sluit box

Vul a.u.b. jouw gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zal een link via mail ontvangen om jouw paswoord te wijzigen.