Vergoeding MDO PSY

Cijfers 2019

Indien aan alle voorwaarden werd voldaan, ontvangen de deelnemers een vergoeding.

  • Voor de deelnemers voorziet het RIZIV een vergoeding voor zelfstandig gevestigde gezondheidsbeoefenaars zoals bepaald in KB 78 (RIZIV-verstrekkers) en zelfstandig gevestigde klinisch psychologen en orthopedagogen. Deze zijn voor overleg in de thuissituatie van de patiënt €50,63 en voor overleg elders €37,98.
    Voor alle andere zorg- en hulpverleners (die deel uitmaken van een dienst of organisatie) wordt één vergoeding (thuis/elders) verdeeld onder het aantal resterende deelnemers. Deze vergoeding zal SEL GOAL voor de eerste lijn aanvullen tot het bedrag van €50,63 (thuis) of €37,98 (elders). Per organisatie kan slechts één persoon vergoed worden.
  • Voor de zorgbemiddelaar voorziet het RIZIV een vergoeding van €106,07 . (Deze tegemoetkoming wordt niet uitbetaald voor personeelsleden die werkzaam zijn in een ziekenhuis dat actief betrokken is in een project ‘artikel 107’)
  • Een overleg voor volwassenen is maximaal 3 keer per jaar vergoedbaar. Een overleg voor kinderen en jongeren maximaal vijf keer per jaar vergoedbaar.
Sluit box

Vul a.u.b. jouw gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zal een link via mail ontvangen om jouw paswoord te wijzigen.