Over ons

In Vlaanderen en Brussel zijn er 15 door de Vlaamse overheid erkende SEL’s actief en SEL GOAL is daar één van. SEL staat voor Samenwerkingsinitiatief EersteLijnsgezondheidszorg en GOAL is de afkorting van GezondheidsOverleg Arrondissement Leuven.

SEL GOAL is een organisatie van zorg- en hulpverleners, verenigingen van mantelzorgers en vrijwilligersorganisaties, actief in de eerstelijnsgezondheids- en welzijnszorg en werkzaam binnen het hele arrondissement Leuven. Ons hoofddoel is de samenwerking tussen de lokale en regionale eerstelijnsactoren (en de samenwerking met de andere lijnen) te verbeteren om zo de zorg rond de individuele patiënt te optimaliseren. Om een grotere betrokkenheid met de lokale actoren te garanderen wordt arrondissement Leuven opgesplitst in negen SEL-regio’s.

SEL GOAL is tevens erkend als Geïntegreerde Dienst voor Thuisverzorging. Een GDT wordt door de federale overheid gefinancierd en is een gezondheidszorgvoorziening die het geheel van patiëntenzorg versterkt. Een GDT doet dat onder andere via de praktische organisatie en ondersteuning van het multidisciplinaire overleg rond een zorgbehoevende patiënt. De werkgebieden van SEL’s en GDT’s vallen samen.

Wie de andere 14 SEL’s zijn, kan je vinden binnen de folder van de Vlaamse SEL’s (hier te downloaden) of bezoek www.vlaamsesels.be.

Meer informatie:

Sluit box

Vul a.u.b. jouw gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zal een link via mail ontvangen om jouw paswoord te wijzigen.