Takenpakket SEL-coördinatoren


Melissa Vandersypen

Inhoudelijk coördinator
Verantwoordelijk voor de lokale afdelingen Leuven, Haacht, West-Hageland, Herent-Kortenberg en Meerdaal, ondersteuning chronic care project Tienen-Landen, de transitie naar de eerstelijnszones ‘Noord-Leuven’ en  ‘Zuid-Leuven’ en het project Samen in beweging op één lijn (SB1L).

Lien Vandevelde
Inhoudelijk coördinator en communicatie
Verantwoordelijk voor overlegorganisatie MDO/MDOPSY, input en beheer sociale kaart voor zelfstandige zorgverleners arrondissement Leuven (www.desocialekaart.be), het project Samen in beweging op één lijn (SB1L) en de communicatie van SEL GOAL en project InnovAge (volgt daarnaast mee de communicatie op voor de projecten chronic care Verbonden in ZOHrg en Zorgzaam Leuven).

Evelyne Vereecke
Inhoudelijk coördinator
Verantwoordelijk voor de opvolging van GGZ, chronic care ‘Zorgzaam Leuven’, de transitie naar de eerstelijnszone ‘Stad Leuven’, de raamakkoorden en de begeleidingscommissies.

Ilse Van De Putte
Inhoudelijk coördinator
Verantwoordelijk voor de lokale afdelingen Tienen, Aarschot-Begijnendijk en Diest, ondersteuning chronic care project Tienen-Landen en de transitie naar de eerstelijnszones ‘Tienen-Landen’  en Demerland.

Evi Vandoren
Administratief medewerker
Verantwoordelijk voor de facturatie en administratie van SEL GOAL.

>> Contactgegevens kan u hier vinden.

Sluit box

Vul a.u.b. jouw gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zal een link via mail ontvangen om jouw paswoord te wijzigen.