15 mrt 2014

Ambulant dagcentrum Walden

0 Reacties

Op 17 februari werd ‘Walden’ (werktitel), het nieuw dagcentrum voor psychosociale revalidatie te Heverlee, officieel geopend.

Het revalidatiecentrum kadert binnen de verdere uitbouw van het Netwerk Transmurale Zorg regio Leuven-Tervuren. Het centrum biedt een intensieve, maatgerichte behandeling voor cliënten (16-65 jaar) met een psychiatrische problematiek (en psychosociale problemen). Deze behandeling wordt beperkt in tijd (afhankelijk van de problematiek) en is gericht op het verhogen van de autonomie van de cliënt op het gebied van woon- en werkvaardigheden.

Een multidisciplinair team staat in voor het aanbod dat zowel individueel als in groep wordt ingericht. Binnen dit aanbod is er aandacht voor therapie, vorming en training. Dit alles om vaardigheden aan te leren die de cliënt zijn maatschappelijke (re)integratie en identiteitsopbouw bevorderen.

Indien je cliënten hebt die zouden gebaat zijn bij een dergelijk programma kan je deze telefonisch aanmelden elke werkdag van 9u00 tot 11u00, via coördinator Bram Grené (0477/90.63.93) of Grace Verween (0477/90.68.70). Bijkomende informatie betreffende de procedure kan je via de website van vzw Walden vinden of kan je opvragen bij bovenstaande contactpersonen. Ook zijn deze bereid om de werking voor te stellen in groep binnen jouw organisatie.

[begin]
Sluit box

Vul a.u.b. jouw gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zal een link via mail ontvangen om jouw paswoord te wijzigen.